onsdag 22 december 2010

Julstöket har börjat!

Lars börjar jullovet idag, hade bara ett jobb-bank-ärende att klara av på morgonen (det var väl några hundra miljoner kommunen skulle låna). Så fort affärerna öppnade slank han in och avslutade sin julshopping. Aron och jag mötte upp med ganska fullpackad julbil på västra gatan, även mormor passade på att skicka med lite packning. Nästa välutrustade julfirare hämtades på pärlstickargatan.

Styrsöbolaget går med "lilla isturlistan", nu är det slut med snabba catamaranturer. Det blev skarven, inget kaffe alltså.

Kaffe i stugan sen till affären där vi fyllde vagnen så den nästan svämmade över. Till Yngves har de fortfarande normala kundvagnar som man når botten i. Tack Yngve!
Donsö Rökeri brukar förse oss med varmrökt lax, senaste årens favorit på julbordet. Med viss oro noterade vi att Rökeriet var stängt pga sjukdom över jul!. Turligen var även nya fiskeboa från Vrångö välförsedd.

Sista julklapparna fixade på Västra Gatan

Ojojoj vad mycket julpackning. Tur att Aron körde oss till Saltholmen

Pappa och Essan är julberedda


Tada! frysta örter att hämta i kryddträdgården!
x

Kolakokning. Äggostande. Paketinslag. Vi är på G.





1 kommentar:

Larsan sa...

Familjen börjar samlas. Allt medan Karin "bloggade" så prövade Lars, Stina och Aron det nya spelet Settlers (födelsedagspresent).