måndag 15 juni 2015

Båten blev kvar på land

Äntligen lite sommaraktigare väder, gott i solen men fortfarande lite svalt i skugga och vind. Sisådär 18 grader blev temprekordet på lördag em.

Två lediga Davidsson tog morgonbåten ut på fredag och vi fick ett par fina dagar. Lars tog visserligen en Kungälvsutflykt och ledde KOF på fågelexkursion "nattsångare" kl 22.00. Om han stannat på Donsö kunde han hört min symaskin för jag ägnade kväll /(=natt) åt möbelrenovering. Nu letade han flodsångare istället, fågeln som känns igen på sin symaskinsliknande sång.

 Tanken var nog att båten skulle i sjön denna helgen men varför ha bråttom.... Lite förbedelser pågår ändå, t ex bytte vi olja i motorn.

 På lördagen blev det cykelrunda på Styrsö med obligatoriskt glass-stopp på Öbergska. Där hade man förresten helt lagt om stil, flyttat säljdiskar och möbler, skaffat nya bord och parasoller samt utrustat personalen med randiga tröjor.... Dessutom fanns det en utebar och grill. För säkerhets skull även stolpar med repstaket i entren till trädgården så att den anstormande publiken skulle kunna ordnas i led.

Efter en dag ute i sol och vind sjönk vi ner framför TVn på eftermiddagen och tittade på det
det kungliga bröllopet. Brudparet såg glada ut och är värda massa poäng för det oväntade musikvalet,
vem blir inte på gott humör när Samuel Ljungbladh och By Grace dyker upp och sätter fart på hela kyrkan med Joyful, joyful!!!




Sten och murreva. Fin kombo.

Gult och rosa. Veckans färgtema i trädgården.

En väldigt sliten stol har fått nya kläder.

Inga kommentarer: