lördag 27 augusti 2016

Vrångö runt

Sista augustiveckan har gett några fina sommardagar, allra varmast var det nog igår.
Idag kröp temperaturen tillbaka under tjugostrecket, det har bara varit sporadiska små molnslamsor framför solen men det har fortsatt blåsa friskt från väster, upp mot 10 m/s. Dagens förmiddasutflykt blev åter vårt nya nya favorit i repris  - Sandvik. Trots vinden inte lika häftiga vågor idag (troligen pga lite västligare vindriktning än vid de tidigare tillfällena) så idag släppte vi taget om trappräckena och simmade runt lite.




Fram på eftermiddagen mojnade det lite så vi satsade på båttur. Gott om båtar på insidan Vrångö, många tog chansen denna sista sommarhelg även om man fick hålla sej i lä. I Kungsöviken var det oxå trångt. Vi fortsatte runt Vrångö i riktning Lökholmen och upptäckte att det för en gångs skull var ledigt i den mysiga kanalen mellan Måvholmeskären. Premiärlandstigning för Karin. Ön går ganska snabbt att gå runt... och sen blev det bad nr två.


Mot syd
Mot väst - Måvholmen
Mot nordost - Kårholmen

 Som avslutning gjorde vi en liten testlandstigning på nordostspetsen av Målholmen där vi tidigare varit med kajakerna. Dit skall vi återkomma på kvällsbadtur en annan gång.



Inga kommentarer: